Kicsit golf, kicsit foci, ez a FOOTGOLF! Footgolf Hungary Kft.

Csapatépítő tréning, workshop Céges rendezvények

A cégvezetők számára sokszor okoz fejtörést, hogy a céges csapatépítő tréningeket, workshopokat, családi napokat hol és mivel töltsék a cég alkalmazottai, vezetői. Cégünk vállalja ezeknek az eseményeknek a megszervezését.
A footgolf egy igazán jó lehetőség arra, hogy exkluzív környezetben, friss levegőn, felhőtlen szórakozásban legyen része mindenkinek. Ha szeretne kollégáinak, partnereinek felejthetetlen sportélményt nyújtani és szeretné, ha mindenki valódi szórakozásként élné meg a csapatépítő tréninget, válassza a footgolfot! A nevetés és a sikerélmény garantált, mert itt mindenki célba ér.
Törjön ki a megszokott mindennapokból és hívja meg partnereit vagy kollégáit egy jó kis programra.

Magyar Footgolf Szövetség hivatalos partner

Mivel az a célunk, hogy a footgolfot minél többen élvezhessék, immár 7 éve foglalkozunk footgolf sportesemények szervezésével. Számos hazai és nemzetközi rendezvény van a hátunk mögött – a helyi rendezvényektől a footgolf világbajnokság megszervezéséig. Cégünk a Magyar Footgolf Szövetség versenyeinek hivatalos szervezője és lebonyolítója.

Referenciáink:
Footgolf World Cup 2012, Footgolf Országos Bajnokság, Traditiona Footgolf Cup, Junior Footgolf Kupa, International Winter Footgolf Tour

Dress Code FOOTGOLFOS ÖLTÖZET

Nemcsak az irodában, hanem a footgolf-pályán is be kell tartani egy bizonyos dresskodót. A footgolf ruházat egy térdig érő, oldalzsebes nadrág, galléros, azaz pique póló és térdzokni.

Kárómintás footgolf zokni: A footgolf legjellegzetesebb kelléke, feltűnő és nagyon elegánssá teszi az öltözéket. Nem akármilyen térdzokniról van szó. A footgolf zokni kifejezetten erre a sportágra alkotott ruhadarab, egy térdzokni és egy sportszár keveréke. Cégünk már 25 pártól, egyedi színösszeállításban vállalja a footgolf zoknik gyártását az Ön céges csapata, egyesülete vagy egyéni csapata számára.

Footgolf póló: Az egyszerűség eleganciát takar. Ez igaz a footgolf pólóra is, hiszen egy elegáns vonalvezetésű, pique pólóról van szó, ami mindenkinek jól áll, és játék közben kényelmes viselet is egyben.Cégünk vállalja footgolf pólók gyártását akár a cég logójával ellátva. Ha az Ön cégének saját pólója van, azokat footgolfos nyomással is kérheti.

Footgolf mez: Mitől jó egy sportmez? Természetesen játék közben a lehető legkényelmesebbnek kell lennie. Ez az egyik fontos szempont. A másik az, hogy ennek a ruhadarabnak ellen kell állnia az időjárás viszontagságainak, a sok mosásnak. Több évnyi kísérletezésbe került ugyan, de sikerült megtalálnunk a tökéletes footgolf mezt, amely a fenti tulajdonságoknak megfelel, sőt, az idő múlásának is ellenáll. Mivel a legmodernebb, légáteresztő anyagból készül, nagyon gyorsan szárad, és a legkeményebb sportteljesítmény esetén is bátran használható.

Oldalzsebes footgolf nadrág: Ikonikus ruhadarab, pont úgy, mint a lovasoknak a lovaglónadrág. Jellegzetes, azonnal felismerhető, hogy a footgolfhoz köthető, hiszen hasonló nadrágot más sportágban nem viselnek. Kényelmes, egyúttal elegáns viselet, amely méltó a sportághoz. Oldalzsebei rendkívül praktikusak.

Minden ami kell FOOTGOLF KELLÉKEI

A Footgolf szabályrendszere szerint a játékhoz különböző kellékek szükségesek. Cégünk vállalja ezek komplett gyártását, biztosítását a versenyekre, céges alkalmakra.

Footgolf zászló: A golf sportban is van zászló a lyuknál, amely segít eligazodni a játékosoknak. Ugyanezt szolgálja a footgolfban használatos zászló is, amelyet a céllyukban helyezünk el. Cégünk vállalja a footgolf zászlók logózását, az ön cége elképzeléseinek megvalósítását. A footgolf zászló igen népszerű marketingeszköz, ugyanis kedvező áron lehet cége mindig szem előtt. A zászló egyszerűen és szépen öltözteti a pályát.

Footgolf palást és korong: A footgolf céllyuk átmérője 53,5 cm. Ez a szám azért lényeges, mert a footgolf palást egy ekkora lyukat ölel körbe, ez által fantasztikus megjelenési lehetőség cégek számára. Ezzel a dologgal garantáltan minden játékos találkozik a pályán, emiatt a legszembetűnőbb marketingeszköz. Vállaljuk a palástok feliratozását, logózását az Ön elképzelései szerint, hogy céges rendezvénye, vagy szponzorációja a legsikeresebb lehessen.

Footgolf score kártya: Ez a kellék olyasmi, mint egy jófajta társasjátékban a pontok, elért eredmények felírására szolgáló kártya. A footgolfban is hasonló célokat szolgál, hiszen minden játékos a score kártyára írja fel a játék közben teljesített rúgásai számát. Marketingeszközként ez a legköltséghatékonyabb megoldás. Lehetőség van logózásra, céges arculatra.

Footgolf cup – céllyuk: Ha szeretne gyakorlás céljára, saját otthonába, vagy akár máshova hivatalos footgolf lyukat, cégünk ebben is segítségére lesz. A nemzetközi szabványnak megfelelően, fedővel vagy fedő nélkül, színterezve hogy az időjárási viszontagságoknak ellenálljon. További információért keressen bennünket bizalommal.

A footgolf pályán használt marketingeszközök: Minden versenyen egyre több és több játékos méri össze tudását, és egyre nagyobb számú a közönség is. Ez előrevetíti a céges marketingeszközök hatékonyságát,sikerét. A footgolf játék során alkalmazott marketingeszközök gyártásánál figyelembe kell venni néhány szempontot:a nagy tereket, a széljárást,a hordozhatóságot, a praktikusságot. Ennek megfelelően a legkedveltebb céges marketingeszközök a footgolf sportágban a beach flag, a molinó, a footgolf palást és a pop up banner. Cégünk rendkívül versenyképes áron vállalja ezek legyártását az ön cége számára.

Informatikai Háttér programozás

Cégünk vállalja weboldalak, webshopok, egyedi vállalatirányítási rendszerek fejlesztését, valamint mobiltelefonos applikációk fejlesztését.